Svájci Lak Panzió és Étterem
4431 Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdő, Fürdőház tér 3.
Telefon: +36 42 414 444 | +36 20 272 0808 | info@svajcilak.com

AKTUALITÁSOK

Sóstón a családdal

=Bővebben=

Párom féláron

=Bővebben=

Hétvégi téli feltöltődés

=Bővebben=

Hétköznapi téli feltöltődés

=Bővebben=

Hosszú hétvége a Svájci Lakban

=Bővebben=

Pünkösdi vigasság

=Bővebben=

Húsvét a Svájci Lakban

=Bővebben=

Párom féláron a hétköznapokon

=Bővebben=

Hétköznapi csobbanás

=Bővebben=

Hétvégi csobbanás

=Bővebben=

Hetet egy csapásra

=Bővebben=


Fájdalommentes fogászat
Nyíregyháza-Sóstón
ÁSZF megtekintése

 Foglalási feltételek
Foglalási feltételek


Azonnali foglalás menete:

 1. Válassza a weboldalon található "Foglalás" menüpontot!
 2. Az érkezés és távozás dátumának megadása után válassza ki, hogy egy vagy több szobát kíván foglalni.
 3. Egy szoba foglalása esetén adja meg, hogy hány felnőttet, gyermeket (3-12 éves), illetve kisgyermeket (0-3 éves) kíván elhelyezni, majd válassza ki az elérhető szobatípusok közül az Ön igényeinek legmegfelelőbbet és kattintson a "TOVÁBB" gombra
 4. Több szoba foglalása esetén válassza ki az elérhető szobák közül a foglalni kívánt szobák számát szobatípusonként, majd kattintson a "TOVÁBB" gombra és helyezze el a vendégeket
 5. A "TOVÁBB" gombra kattintás után, adja meg adatait és fogadja el a foglalási feltételeket, majd kattintson a "FOGLALÁS" gombra
 6. A rendszer ekkor küld egy megerősítő kódot az Ön email fiókjába, amit a foglalási felületre beírva véglegesítheti foglalását
A foglalása visszaigazoltnak tekinthető, az automatikus üzenet megérkezése után. A foglalás garanciájaként a szálláshely jogosult előleget bekérni, melynek részleteiről a recepció email üzenetben tájékoztatja.

Foglalásához egyedi ajánlatot is kérhet weboldalunkon a Kapcsolat menüpont alatt található "Egyedi ajánlatkérés" űrlap segítségével.

Egyedi ajánlatkérés menete:
 1. Ön az internetes űrlapon vagy elérhetőségeink egyikén ajánlatot kér a megfelelő paraméterek megadásával
 2. A recepció egy válasz üzenetben tájékoztatja, a szobák elérhetőségéről valamint az árakról, esetleges opciókról
 3. Ön elfogadja, vagy módosítást kérhet az ajánlaton
 4. Ha elfogadja a végleges ajánlatot és ezt (lehetőleg írásban) rögzíti, kollégánk egy üzenetben véglegesíti a foglalását.
 5. Ön elküldi az ajánlatban szereplő előleget vagy megadja bankkártya adatait (előterhelés céljából) és ezzel biztosította szállását

A kiadott ajánlat visszajelzés nélkül 48 óráig érvényes, ezen túl a Svájci Lak nem tudja garantálni, hogy fenntartja a foglalást önnek.
Javasoljuk kedves vendégeinknek, hogy ha tehetik telefonhívással érdeklődjenek a pillanatnyi kihasználtságról, vagy kérjék kollégáinktól a foglalás előzetes megerősítését.


Lemondási feltétel:
Érkezés előtt 3 nappal kötbérmentesen lemondható a foglalás. 3 napon belüli lemondás, vagy meg nem érkezés estén a szálláshely jogosult egy éjszakai tartózkodás összegével a vendég hitelkártyáját megterhelni, vagy a befizetett előleg összegéből egy éjszakányi részösszeget kötbérként visszatartani.
Fizetési feltétel:
A foglalásokat minden esetben biztosítani kell. A foglalás garanciájaként a szálláshely előleget kér befizetni - átutalni vagy hitelkártya / bankkártya garanciát kér megadni a visszaigazolásban feltüntetett dátumig.
Bankkártyával garantált foglálás esetén, az érkezés napja előtt 7 nappal a Svájci Lak egy éjszakai szállásdíjnak megfelelő összegel jogosult előterhelni bankkártyáját. Amennyiben az előterhelés sikertelen, a Svájci Lak fenntartja a jogot a foglalás törlésére. Sikertelen előterhelés esetén, megadott elérhetőségei egyiként értesítést kap az elutasított zárolásról. Ebben az esetben célszerű mielőbb felvenni kollégáinkkal a kapcsolatot, a foglalás megerősítése céljából. Bankkártyával garantált foglalás esetén Ön a szálláshelyen fizet távozáskor egy összegben, az Ön által választott fizetési eszközzel. Amennyiben a szálláshely részére előleg fizetéssel garantálja foglalását, úgy a helyszínen távozáskor a maradványrész kerül fizetésre.
Copyright © 2017 Svájci Lak Panzió és Étterem