Svájci Lak Panzió és Étterem
4431 Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdő, Fürdőház tér 3.
Telefon: +36 42 414 444 | +36 20 272 0808 | info@svajcilak.com

AKTUALITÁSOK

Sóstón a családdal

=Bővebben=

Párom féláron

=Bővebben=

Hétvégi téli feltöltődés

=Bővebben=

Hétköznapi téli feltöltődés

=Bővebben=

Hosszú hétvége a Svájci Lakban

=Bővebben=

Pünkösdi vigasság

=Bővebben=

Húsvét a Svájci Lakban

=Bővebben=

Párom féláron a hétköznapokon

=Bővebben=

Hétköznapi csobbanás

=Bővebben=

Hétvégi csobbanás

=Bővebben=

Hetet egy csapásra

=Bővebben=


Fájdalommentes fogászat
Nyíregyháza-Sóstón
ÁSZF megtekintése

 Étterem
Étterem


Éttermünkben a tradicionális és a gourmet konyha ízeit ötvözzük, ahol 40 vendég számára tudunk egyszerre férőhelyet biztosítani. Különtermünkben további 30 fő étkezésére van lehetőség. Nyáron a 90 fős grill terasz a hűs fák alatt nyújt kikapcsolódást vendégeink számára.


Éttermünkben arra törekszünk, hogy betérő vendégeink a nemzetközi konyha legnemesebb gasztronómiai hagyományaival tudjanak megismerkedni. Éttermünkhöz jobb ajánlót nem is találhatnánk, minthogy maga Krúdy Gyula író és messzeföldön híres ínyenc, Blaha Lujza, a nemzet csalogánya is számtalanszor megfordult nálunk. Krúdy szerint itt lehetett a legduhajabb jókedvvel mulatni a májustól októberig tartó időszakban. De manapság is jólesik elücsörögni az éttermünk teraszának hársfái alatt, hol a tó, a hársfák, a virágzó növények illata keveredik. A gyomrunkat Krúdy kedvenc ételei mellett a tirpák konyha finomságaival kényeztethetjük egy jó pohár bor vagy sör mellett. Télen pedig jó fajta szilvapálinka és forralt bor dukál az ebédhez vagy a vacsorához.Tekintse meg aktuális étlapunkat!

Rendszeresen szervezünk gasztronómiai programokat, borvacsorákat ahová neves szakácsokat és borászokat hívunk meg. Éttermünk vendégei számára főzött Benke László „Laci bácsi” olimpiai aranyérmes mesterszakács, Bicsár Attila a Chaine des Rotisseurs hazai döntőjének első díjasa, valamint számos világszinten elismert mesterszakács.Klimatizált éttermünk kiváló helyszínt biztosít céges- és magánrendezvények: tréningek, előadások, esküvők, keresztelők, évfordulók, születésnapok, osztálytalálkozók megrendezéséhez, de szívesen vendégül látjuk a kisiskolás csoportokat is.

Tekintse meg menüajánlatainkat!

A Svájci Lak adottságai alapján első rangú helyszíne konferenciáknak, céges rendezvényeknek, meetingeknek, szakmai továbbképzéseknek.

Technikai felszereltség:
  • flipchart tábla tollal és papírral
  • projektor
  • írásvetítő
  • LCD TV
  • mikrofon és hangosítás
  • vetítővászon
A rendezvények zökkenőmentes lebonyolítása érdekében, illetve a résztvevők szabadidős programjának megszervezésében a meetingek, tréningek, bemutatók ideje alatt igény szerint teljes ellátást, a szünetekben frissítőt, kávét, sós- és édes süteményt, szendvicset, gyümölcsöt biztosítunk.

Kérje árajánlatunkat rendezvénye számára!
Tel.: +36 20 3800 809

Copyright © 2017 Svájci Lak Panzió és Étterem